1. výročná konferencia WEKNOW o pitnej vode v Európe - Büchlerová, Elena
Uplatňovanie Smernice o pitnej vode 98/83/EC - skúsenosti jednotlivých krajín. Prezentácia výsledkov výskumných projektov financovaných Európskou komisiou v rámci 5. a 6. rámcového programu.