Nezamestnanosť trápi kandidátov - Kiss, Štefan
Nezamestnanosť v kandidátskych krajinách - najdôležitejší problém EÚ. Prehľad nezamestnanosti v kandidátskych krajinách a faktory, ktoré ovplyvnili nezamestnanosť. Porovnanie nezamestnanosti krajín eurozóny a kandidátskych krajín v rokoch 2000 - 2002. Nezamestnanosť z hľadiska jednotlivých regiónov EÚ a kandidátskych krajín. Regióny v SVE a trh práce.