Park v Gutmanove postavia Cestné stavby - Benková, Iveta
Výstavba priemyselného parku v lokalite Humenné-Gutmanovo, ktorá nadväzuje na industriálnu zónu v areáli spoločnosti Chemes, budú realizovať Cestné stavby Liptovský Mikuláš. História priemyselného parku v Humennom sa datuje od r. 1999.