Podnikatelia sa pripravujú na čerpanie fondov z EÚ
Finančná pomoc na Slovensko z predvstupných fondov. Prehľad celkových predpokladaných príjmov do štátneho rozpočtu SR. Predpokladaný harmonogram aktivít. Informácia o mieste prvého kontaktu.