Základné rozdelenie finančnej pomoci z fondov EÚ - Bachár, Juraj
Praktická informácia pre malé, stredné firmy a samosprávy o možnostiach čerpania prostriedkov z EÚ. Klasifikácia programov predvstupnej pomoci. Grantová schéma rozvoja cestovného ruchu a priemyslu. Grantové schémy pre neziskové a mimovládne organizácie a samosprávy. Klasifikácia povstupových fondov.