Technika oddlženia zdravotníctva - Ješko, Vladimír
Základné údaje o spoločnosti Veriteľ, a.s.. Štyri fázy projektu oddlženia zdravotníctva. Dôvody vzniku spoločnosti Veriteľ a jej postavenie v technike oddlženia. Nová metóda oddlžovania. Štruktúra externého dlhu k 31.12. 2002.