Kapitalizácia akciového trhu je tvorená umelo - Kuruc, Radko
Trhová kapitalizácia akciového trhu v Slovenskej republike podľa Úradu pre finančný trh. Porovnanie akciových trhov podľa trhovej kapitalizácie. Ukazovateľ pomeru obratu slovenských akcií. Obchod s cennými papiermi po vstupe Slovenska do EÚ. Úroveň trhovej kapitalizácie kótovaných akcií.