Molex kladie dôraz na hodnotenie ľudí - Gossányi, Vojtech
S metodickým hodnotením zamestnancov má americký koncern Molex Limited celosvetovo dlhoročné skúsenosti. Metodika hodnotenia zamestnancov vo svojej spoločnosti na Slovensku.