Rast ekonomiky najrýchleší v regióne - Kuruc, Radko
Vývoj rastu slovenského hospodárstva a odhad na koniec roka 2003. Riziká udržania vysokého rastu ekonomiky sú v investíciách a spotrebe. Ukazovatele rastu HDP v krajinách V-4 za II. a III. štvrťrok 2003.