Súhrn najdôležitejších zmien v mzdovej oblasti od 1. júla 2003 - Ďurecová, Mária
Zákonom č. 210/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov, bol s účinnosťou od 1. 7. 2003 novelizovaný Zákonník práce. Novela obsahuje cca 200 zmien. Prehľad najdôležitejších zmien v mzdovej oblasti.