Elektronický obchod v podmienkach Hornonitrianskych baní Prievidza, a.s. - Kothaj, Pavel
Moderné informačné technológie. Internet ako nástroj riadenia. B2B vo výrobe, obchode a financiách. Cesty k získaniu konkurenčnej výhody. Perspektívy vývoja ekonomiky vo väzbe na informačné technológie a ich aplikácie v praxi. Elektronické trhovisko a elektronická burza. Zavedenie ICS - Internet Controlling Systému v Hornonitrianskych baniach Prievidza, a.s. Organizácia práce v systéme ICS.