Regionálna integrácia Slovenskej republiky: stratégia využitia podpory Európskej únie - Buček, Milan
Stratégia regionálnej politiky SR. Predpokladané zmeny regionálnych štruktúr a konkurenčná schopnosť: rozvoj vidieka, ľudské zdroje, regionálna dimenzia priamych zahraničných investícií, vedeckotechnický rozvoj a inovácie v regiónoch, infraštruktúra, modelovanie regionálneho rozvoja, budovanie inštitúcií.