Aktívny podnikový manažment rizika - Varcholová, Tatiana
Teoretické otázky definovania pojmov a princípov manažmentu rizika. Organizačné začlenenie a obsahové vymedzenie podnikového manažmentu rizika (ERM - Enterprise Risk Management). Modelová a programová podpora podnikového manažmentu rizika (metódy Monte Carlo, Latin Hypercube). Podnikový manažment rizika v podmienkach SR.