Slovenské technické normy týkajúce sa stavebníctva schválené v I. polroku 2003 - Kováčik, Ľubomír
Nové slovenské technické normy zavedené do sústavy STN v I. polroku 2003 ako prevzaté európske normy prekladom alebo v jazyku člena CEN. Normy EN a ISO schválené na priame používanie ako STN oznámením. Zmeny a opravy STN.