Nový zákon o verejnom obstarávaní od roku 2004? - Bakay, Mikuláš
Hlavné dôvody, ktoré viedli k tomu, aby Úrad pre verejné obstarávanie pripravil na základe pripravenej novely nový zákon o verejnom obstarávaní. Zhodnotenie súčasného stavu. Prehľad dôvodov na novú právnu úpravu. Hlavné zmeny v pravidlách verejného obstarávania. Plné znenie vládneho návrhu: Zákon z .......2003 o verejnom obstarávaní a o zmene zákona č. 575/2001 Z.z. o organizácii činnosti vlády a organizácii ústrednej štátnej správy v znení neskorších predpisov. Základné ustanovenia. Metódy a postupy verejného obstarávania. Správa vo verejnom obstarávaní. Záverečné ustanovenia. Prílohy.