Slovenská ekonomika na ceste k prijatiu eura - Kohútiková, Elena
Stratégia prijatia eura v SR. Zásady predloženej stratégie. Námietky proti prijatiu eura a ich diskusia. Smery ďalšieho rozpracovania stratégie vstupu do eurozóny.