Novela Občianskeho súdneho poriadku od 1. 9. 2003 - Schultz, Ivan
Základná informácia o zmenách právnej úpravy Občianskeho súdneho poriadku (posledná novelizácia OSP bola realizovaná zákonom č. 353/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 99/1963 Zb. Občiansky súdny poriadok v znení neskorších predpisov a doplnení zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní v znení neskorších predpisov).