Valutová pokladnica v podvojnom účtovníctve - Mintál, Ján
Pokladnica vedená v slovenskej mene alebo v cudzej mene sa účtovne eviduje prostredníctvom účtu 211 - Pokladnica. Účtovanie valutovej pokladne. Prepočet cudzej meny na slovenskú menu. Valutová pokladnica a kurzové rozdiely. Praktické príklady.