Účtovanie v cudzej mene v jednoduchom účtovníctve - Strählová, Jarmila
Vymedzenie základných pojmov - valuty, devízy, devízový trh, kurz Národnej banky Slovenska, kurzy komerčných bánk a kurzové rozdiely. Prepočet prostriedkov v cudzej mene podľa zákona o účtovníctve a podľa zákona o dani z príjmov. Účtovanie v cudzej mene. Praktické príklady.