Účtovná závierka - právna úprava v SR v porovnaní s IAS/IFRS - Šlosárová, Anna
Prehľad implementovaných požiadaviek obsiahnutých v IAS v novom zákone č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve a nových opatreniach Ministerstva financií SR pre oblasť účtovníctva. Spoločné črty a rozdiely medzi účtovnou závierkou podľa právnej úpravy SR od 1.1.2003 a podľa IAS.