Je podíl na DPH jako zdroj rozpočtu Evropské unie spravedlivý pro chudší státy? - König, Petr
Charakteristika vlastných zdrojov Európskej únie. Vývoj príjmovej skladby rozpočtu EÚ. Výsledky korelačnej analýzy merajúcej regresívnosť DPH. Prijateľnosť rozpočtu postaveného na DPH pre jednotlivé členské štáty.