Výkonnosť a výnosovosť podniku - Prokeš, Oliver
Výklad pojmov výkonnosť a výnosovosť podniku. Výkonnosť podniku a jej hodnotitelia. Alternatívne nástroje hodnotenia výkonnosti. Vzťah výkonnosti a výnosovosti. Konštrukcia ukazovateľa výnosovosti. Problém definovania vaužívaných zdrojov. Tradičné ukazovatele výnosovosti. Nové ukazovatele výnosovosti. Záver.