Konferencia Trend "Finančný manažment 2003" - Okruhlica, František
Informácia z konferencie Trend Finančný manažment 2003. V dňoch 9. a 10. apríla 2003 sa uskutočnil v kongresovom centre hotela Forum v Bratislave 8. ročník konferencie. Prehľad jednotlivých príspevkov z konferencie.