Americké hospodářské sankce v 90. letech 20. století - obtížná cesta k reformě sankční politiky - Tomáš, Radek
Americké hospodárske sankcie v 20. storočí. Reforma americkej sankčnej politiky . Prehľad najvýznamnejších sankčných zákonov a ich ekonomický dopad. Súkromné záujmy verzus zahraničnopolitické záujmy. Dopad amerických jednostranných sankcií na vzťahy USA s krajinami tretieho sveta. Výsledky reformného úsilia.