Vysokoškolský učiteľ - Petlák, Erich
Problematika osobnosti vysokoškolského učiteľa. Niektoré otázky práce vysokoškolského učiteľa. Funkcie vysokoškolského učiteľa v prácach M.J. Djačenka a I.A. Kandyboviča. Pedagogicko-didaktické kompetencie. Personálne kompetencie.