Vysoké školy a ďalšie vzdelávanie v roku 2002 - Brixová, Janette
Prehľad vysokých škôl a ďalšieho vzdelávania v roku 2002, Podiel jednotlivých typov vzdelávacích ustanovizní na počte účastníkov ďalšieho vzdelávania. Zdroje financovania. Počet vzdelávaných.