Zdaňovanie príjmov do 4000 Sk desaťpercentnou sadzbou dane - Ďuriš, Jozef
Príjmy, na ktoré sa 10 percentná sadzba dane vzťahuje. Zdanenie príjmov vo výške 10 percent. Zdanenie príjmov za príspevky do novín, časopisov, rozhlasu alebo televízie. Zrazenie a odvedenie dane.