Zdaňovanie príjmov a sociálne zabezpečenie športovcov - Faiglová, Svetlana
Neexistencia predpisu, ktorý by definoval profesionálneho športovca. Zdaňovanie príjmov športovcov.. Sociálne zabezpečenie športovcov.