Nájom nehnuteľností z hľadiska oprávnení, daňových a iných povinností prenajímateľa - Závodská, Silvia
Nájomné zmluvy, podstatné náležitosti, dohoda o cene, nájomné a splatnosť nájomného. Zdaňovanie príjmov z prenájmu nehnuteľností. Prenájom nehnuteľností a DPH. Zmluva o nájme nebytových priestorov, o nájme pozemkov a stavieb.