Barly pre zdravých a drobné pre milionárov - Žitňanský, Eduard
Investičné stimuly a ich uplatňovanie v praxi. Diskusia o racionalite a neracionalite investičných stimulov. Priame zahraničné investície. Podiel priamych zahraničných investícií na HDP - rok 2002, SR, ČR, Poľsko a Maďarsko. Zahraničné investície na obyvateľa.