Uplatnenie absolventov stredných škôl - Herich, Ján
Základné ukazovatele nezamestnanosti - počet nezamestnaných a miera nezamestnanosti. Faktory podmieňujúce nezamestnanosť. Regionálne rozdiely. Nezamestnanosť - absolventi gymnázií, absolventi stredných odborných škôl, absolventi stredných odborných učilíšť.