Zákon o sociálnom poistení z 30. októbra 2003
Text zákona o sociálnom poistení, ktorý nadobudne platnosť 1.1.2004. Rozsah sociálneho poistenia: nemocenské poistenie, dôchodkové poistenie - starobné a invalidné, úrazové poistenie, garančné poistenie, poistenie v nezamestnanosti. Pokračovanie v budúcom čísle.