Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Návrh usporiadania miestnej štátnej správy podľa novej koncepcie - Ministerstvo hospodárstva Slovenskej republiky, Úrad vlády Slovenskej republiky, Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky. Pokrač.