Ekonomické a sociálne súvislosti integrácie Slovenska do Európskej únie - Šikula, Milan
Diskusie či Európska menová únia (EMÚ) spĺňa kritériá optimálnej menovej oblasti (OMO). Kritériá výhodnosti menovej únie. Stratégia čo najrýchlejšieho vstupu do EMÚ by pre Slovensko nebola optimálna - príčiny. Regionálne aspekty integrácie. Pokrač.