Priemyselný park pre dodávateľov do dvoch rokov - Vrabec, Norbert
Výstavba dodávateľského priemyselného parku v susedstve výrobného závodu PSA Peugeot Citroën pri Trnave, v ktorom má vyrásť súbor skladových, kancelárskych a výrobných priestorov. Prehľad nových pracovných miest. Harmonogram prijímania pracovníkov.