Evidencia práv k cenným papierom po novom - úloha centrálneho depozitára - Magál, Martin
Súčasný systém evidencie cenných papierov (CP) by mal byť koncom roka 2003 nahradený novým, pri ktorom sa Stredisko cenných papierov SR, a.s. pretransformuje na tzv. centrálny depozitár. Koncepcia Centrálneho depozitára cenných papierov. Štruktúra účtov majiteľov CP. Prevod CPv súlade s novou štruktúrou účtov. Majiteľ CP. Riziko majiteľa CP v súvislosti s vyhlásením konkurzu na člena. Výkon akcionárskych práv. Účinnosť novej štruktúry a prechodné ustanovenia.