Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IFRS/IAS
Postavenie dlhodobého hmotného majetku v sústave IFRS/IAS. Ocenenie resp. precenenie dlhodobého hmotného majetku. Pojem reálna hodnota. Stanovenie objektívnej hodnoty. Odpisovanie dlhodobého hmotného majetku.