Ekonomické a sociálne súvislosti integrácie Slovenska do Európskej únie - Šikula, Milan
Tempo hospodárskeho vývoja Slovenska v r. 2002. Trendy do roku 2010. Vybrané makroekonomické ukazovatele - priemer za obdobie 2004 - 2010. Vývoj jednotlivých segmentov. Pokrač.