KINEX, a.s. analýza spoločnosti - Vlkolinský, Robert
Charakteristika spoločnosti KINEX, a.s., Bytča. Predmetom výroby je strojárstvo - ložiská, špeciálne náradie, obrábacie stroje, meradlá atď. Aktíva a štruktúra pasív spoločnosti. Priaznivé hospodárske výsledky.