Návrh koncepcie predložený ministrom vnútra a schválený vládou SR 14. mája
Legislatívne zabezpečenie novej organizácie miestnej štátnej správy. Návrh na zrušenie okresných úradov a na transformáciu krajských úradov. Dokončenie.