Zdaňovanie a voľný pohyb tovarov v Európskej únii - Podstupka, Ivan
Nové povinnosti daňových subjektov pri obchode a preprave v rámci únie, dovoze a vývoze a na prelome vstupu. Colné územia spoločenstva. Daňové územia spoločenstva. Zásielka tovarov podliehajúcich spotrebným daniam v pozastavení dane a v daňovom voľnom behu. Zásielkový obchod tovarov podliehajúcich spotrebným daniam.