Spotrebiteľ a inovácie - Adamková, Hana, 1969-
Zákazníci a ponuka nových výrobkov. Vzťah zákazníkov k novým výrobkom. Novátori - reagujú okamžite na všetko nové. Reagujúci spotrebitelia sa rozhodujú pre nové výrobky pomerne rýchlo. Informujúci sa zákazníci opatrne rozhodujú pri výbere nového výrobku. Zvažujúci zákazníci sú pomalší pri rozhodovaní o používaní nového výrobku. Skupina oneskorencov je veľmi nerozhodná a konzervatívna pri nových výrobkoch.