Certifikační institut ČAP v roce 2003 - Veiner, Zdeněk
Úlohy Certifikačného inštitútu ČAP (Česká asociácia poisťovní) v roku 2003. Registrácia montážnych firiem. Podmienky vstupu firmy do registru. Registrácia súkromných bezpečnostných služieb. Rozvoj projektu PB - Pyramída bezpečnosti. Aktualizácia vybraných smerníc ČAP. Odborné posudky, školenia, semináre a odborná spolupráca Certifikačného inštitutu ČAP.