Ordoliberalizmus a sociální tržní hospodářství - Krabec, Tomáš
Obsahové vymedzenie a prínos moderného nemeckého ekonomického myslenia ordoliberalizmu. Konkurencia podľa ordoliberálov. Teoretické vysvetlenie hospodárskeho režimu. Zabezpečenie konkurenčného prostredia.