Podstata procesního řízení nákupu - Lukoszová, Xenie
Nákupný proces v obchodnom podniku. Procesný prístup k riadeniu podniku. Definícia procesného riadenia. Európsky model podnikateľskej excelentnosti EFQM. Metodické východiská realizácie procesného riadenia v podniku: analýza procesov, benchmarking, analýza nákladov podľa činností, hodnotová analýza, riadenie zmien. Dokončenie v budúcom čísle.