Integrovaná manipulácia v automatizovanej výrobe - Valenčík, Štefan
Podstata a význam integrovanej manipulácie. Princípy integrovanej manipulácie. Profilácia integrovanej manipulácie. Podpora pre riešenie integrovanej manipulácie vo výrobnom systéme - súbor analytických, syntetických a konfiguračných fáz.