Rakúsko spúšťa prvú etapu daňovej reformy - Zverková, Soňa
Od 1. januára 2004 vstupuje v Rakúsku do platnosti prvá etapa daňovej reformy. Zmeny v daňových pravidlách prinesú zníženie daňového zaťaženia fyzických a právnických osôb o 500 miliónov eur.