Ekonomika v roku 2003: Vyšší rast potešil, ceny už menej - Kuruc, Radko
Vývoj ekonomiky Slovenska v roku 2003. Vývoj reálnej mzdy. Hospodársky rast niekoľkonásobne vyšší ako v Európe. Medziročný rast spotrebiteľských cien. Miera inflácie. Kumulatívny schodok zahraničného obchodu. Rast HDP v stálych cenách.