Spotřební funkce a princip Ricardovské ekvivalence v malé otevřené ekonomice - Mandel, Martin
Sumarizácia základných poznatkov o spotrebnej funkcie. Teoretický prístup k spotrebnej funkcii. Funkcie spotreby v malej otvorenej ekonomike. Empirická verifikácia modelov.