Program EÚ na spoluprácu medzi SR a Poľskom - Hudec, Marián
Do roku 2005 EÚ vyčlení štyri milióny eur, najmä pre podnikateľskú infraštruktúru. Podpora projektov na rozvoj podnikateľskej infraštruktúry medzi SR a Poľskom. Činnosť Agentúry pre regionálny rozvoj v Žiline. Podpora v rámci programu PHARE Cezhraničná spolupráca.